Live Live

Carolscratch in het Foreestenhuis Hoorn

za 15 dec


Carolscratch in het Foreestenhuis Hoorn

Op zaterdag 15 december wordt in het Foreestenhuis, Grote Oost 43, Hoorn, een Carol-scratch georganiseerd. Een Carolscratch is een bijeenkomst waarbij de aanwezigen eenmalig Engelse Christmas Carols (traditionele Engelse  kerstliederen) 3- tot 4-stemmig oefenen en ter afsluiting de ingestuurde liederen zingen voor belangstellenden. Deze zijn vanaf vier uur van harte welkom.

Wie zich opgeeft krijgt thuis de gekozen muziek en gelegenheid een oefensite te gebruiken voor zijn/haar toonsoort. Op zaterdag 15 december worden de stemmen samengevoegd en wordt er geoefend. De bijeenkomst begint dan om 12.00 uur. Tot 16.00 uur wordt gerepeteerd, daarna is er voor wie het horen wil een klein concertje.
 
De Scratch wordt geleid door Jan Maarten Koeman en Peter Zandberg. Jan Maarten Koeman is koordirigent met veel ervaring met festivals van ‘lessons and carols' en Peter Zandberg is een ervaren tovenaar op het orgel.  Zij gaan er een feest maken.
 
Opgeven: via carolscratchforeestenhuis@gmail.com of telefonisch 06 2940 9658. Van de deelnemers wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd in de kosten.
 

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services