Live Live

Een bewolkte dag vandaag in West-Friesland

Gepubliceerd: Dinsdag 31 oktober 2017 05:04

Een bewolkte dag vandaag in West-Friesland

WEST-FRIESLAND - De komende dagen blijft het rustig herfstweer waarbij er met name in het noorden van het land soms een beetje regen kan vallen. De temperatuur handhaaft zich daarbij rond normaal voor begin november. Pas in het weekend moet rekening worden gehouden met meer regen.

Vandaag trekken in in de ochtend nog enkele wolkenvelden over waar uit wat neerslag kan vallen, de temperatuur loopt vanmiddag op naar rond de 12 graden bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 12 graden.

Woensdag,donderdag en vrijdag zijn dagen waarin de zon zich ook regelmatig even laat zien maar waar de bewolking toch wel de overhand heeft. Het blijft wel zo goed als droog en de wind is zwak tot matig en waait uit het zuidwesten.

Het aankomend weekend is het vooral bewolkt en valt er regelmatig wat lichte neerslag, de wind is matig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. De nachttemperaturen dalen tot onder de 10 graden.

Kijken wij even verder vooruit dan zien we dat het volgende week overwegend zonnig is met van tijd tot tijd stapelwolken die de zon verhullen, de middagtemperaturen liggen rond de 10 graden, de nachttemperaturen rond de 6 á 7 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services