Live Live

Een dag met buien in West-Friesland

Gepubliceerd: Vrijdag 10 november 2017 05:58

Een dag met buien in West-Friesland

WEST-FRIESLAND - In het weekend hebben we te maken met wisselvallig weer en buien en staat er langs de kust een krachtige wind. Op zondag kunnen de buien vergezeld gaan van hagel. Met een middagtemperatuur van een graad of 8 is het aan de koude kant.

Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking en van tijd tot tijd een bui, veel neerslag zal er niet vallen het is echt van die druilerige regen waar je toch lekker nat van kan worden. De temperatuur loopt vrijdag op naar 12 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen tot noordwesten. In de nacht naar zaterdag komen er meer buien onze kant op en daalt het kwik naar 7 graden.

Het weekend verloopt nat en vrij fris. Zaterdag loopt de temperatuur op naar 10 graden en is de wind matig, tijdens buien vrij krachtig en waait uit het westen, zondag draait de wind naar het noordwesten en neemt toe in kracht naar vrij krachtig tot krachtig. Met 8 graden is het koud te noemen op zondag, normaal is 10 graden. Ook maandag is nog een bewolkte regenachtige dag waarbij de temperatuur niet hoger uit komt dan 9 graden bij een vrij krachtige soms krachtige wind uit het noordwesten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services