Live Live

Een droge dag vandaag in West-Friesland

Gepubliceerd: Woensdag 01 november 2017 05:11

Een droge dag vandaag in West-Friesland

WEST-Friesland - Vandaag trekken wolkenvelden over onze regio met tussendoor ook af en toe zon. Het blijft bijna overal droog, en na een erg zachte nacht loopt de temperatuur geleidelijk verder op naar een graad of 13. Er waait een matige en aan zee soms vrij krachtige westen- tot zuidwestenwind.

Donderdag neemt de bewolking van het noordwesten verder toe en trekt van noordwest naar zuidoost een zone met lichte regen over onze regio. Daarachter wordt het wisselend bewolkt en kan er soms wat lichte neerslag gaan vallen. Het blijft zacht met een temperatuur van ongeveer 13 graden. Achter de zwakke storing draait de matige wind naar het noordwesten.

Vrijdag is een droge dag met soms wat zon en een middagtemperatuur van ongeveer 12 graden. In het weekend is het wisselvallig met zaterdag in de loop van de dag vanuit het westen regen. Op zondag volgen buien met tussendoor een beetje zon. Zaterdag wordt het nog 12 tot 14 graden, op zondag stokt het kwik bij een noordwestenwind bij 10 graden. 

Begin volgende week komt er meer en meer zon en blijft het droog. In de middag wordt het een graad of 10 en de nachten worden een stuk kouder met mogelijk vorst aan de grond.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services