Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon maar ook enkele buien

Gepubliceerd: Vrijdag 10 augustus 2018 05:16

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon maar ook enkele buien

WESTFRIESLAND - Vandaag is het een afwisseling van bewolking en zonnige momenten. Uit deze bewolking kan vanochtend nog een enkele bui vallen. In de middag en zeker vanavond neemt de intensiteit van de buien toe en kan er ook een klap onweer bijzitten. De wind is matig en waait uit het zuidwesten en de middagtemperatuur loopt op naar 19 graden, een heel verschil met de weken hiervoor.

Zaterdag ook nog kans op een spatje regen en met 20 graden is het voor velen een stuk aangenamer dan de vele tropische dagen die wij al gehad hebben. Na zaterdag komt de zomerse warmte weer terug, zondag alweer 24 graden en tussen de vele wolken door ook regelmatig wat zonneschijn. De wind blijft overwegend matig, 3Bft en waait uit het westen tot zuidwesten.

De dagen daarna overdag temperaturen van rond de 22 graden en in de nachten van rond de 16 graden. De wind blijft vast in de west/zuidwesthoek zitten en is matig 3Bft. van kracht.  Van de tropische hitte hebben wij afscheid genomen en gaan weer te maken krijgen met een voor onze regio normalere temeraturen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services