Live Live

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - de zon is terug..

Gepubliceerd: Vrijdag 17 november 2017 05:40

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - de zon is terug..

MEDEMBLIK - Voor de zonaanbieders is het vandaag een prima dag. Ondanks de aanwezige bewolking zal toch ook de zon regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 9 á 10 graden bij een matige wind uit het westen. In de nacht naar zaterdag draait de wind naar het noordwesten en komen de eerste buiten onze regio binnendrijven. Het koelt niet verderaf dan naar een graadje of 7.

Het weekend verloopt wisselvallig, op zaterdag vallen er regelmatig enkele buien en is het overwegend zwaarbewolkt bij een matige soms vrij krachtige wind uit het westen tot noordwesten. De middagtemperatuur is met 9 graden op het normale niveau voor de tijd van het jaar. Zondag is het vrijwel droog en schijnt de zon regelmatig, de wind is matig en waait uit het noordwesten en het wordt dan ook 9 graden.

Vanaf maandag komen de buien terug en gaan wij een onbestendige periode tegemoet waarin de bewolking gaat overheersen en de zon maar sporadisch te zien zal zijn. Elke dag vallen er enkele buien, sommigen kunnen stevig van karakter zijn en de gemiddeld temperatuur blijft rond de 10 graden schommelen. De nachttemperaturen schommelen rond de 7 á 8 graden wat ruim boven normaal is voor de tijd van het jaar.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services