Live Live

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - een winderige woensdag

Gepubliceerd: Woensdag 22 november 2017 06:10

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - een winderige woensdag

WEST-FRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met een winderige woensdag, de gemiddelde windsnelheid ligt rond de 6BFt maar er zijn uitschieters naar 7Bft mogelijk zeker boven open land en aan het water. Met 13 graden wordt het ruim boven normaal warm voor eind november, en ook de nachttemperatuur ligt ver boven normaal met 11 graden richting de donderdag.

Ook donderdag is er nog ruimte voor de zon maar kan er ook wat lichte motregen vallen, met 14 graden is het zelfs nog iets warmer dan vandaag en de wind blijft krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Na donderdag is het weer over met de pret, vrijdag vallen er regelmatig enkele buien en met 10 graden is het ook weer een stuk frisser dan de dagen ervoor, met 10 graden, en tijdens een bui nog lager is het wel gezien voor de vrijdag. Door de dichte bewolking koelt het in de nacht naar zaterdag niet verder af dan naar een graad of 9.

Het weekend is wisselvallig, buien en zon wisselen elkaar af en ook de temperatuur gaat richting de normale waarden voor de tijd van het jaar, 8 graden overdag en in de nachten rond de 5 graden. Ook het begin van de volgende week blijft het sterk wisselvallig met buien afgewisseld door zonnige perioden en een middagtemperatuur die nog wat verder gaat dalen richting de 6 graden overdag en net boven het vriespunt in de nachten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services