Live Live

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - veel bewolking en regen

Gepubliceerd: Maandag 20 november 2017 05:20

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - veel bewolking en regen

WEST-FRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met een vrij zachte dag door aanvoer van warme lucht uit het zuidwesten maar met de aanvoer van deze warme lucht komen er ook fikse buien onze kant op. Lokaal kan er ook bij ons tot wel 10mm regen gaan vallen. De middagtemperatuur loopt maandagmiddag op naar 12 graden, in de nacht naar dinsdag daalt het kwik amper door de aanwezigheid van de vele bewolking.

Dinsdag is ook nog een dag met vrij veel bewolking waar ook regelmatig wat neerslag kan vallen. De wind waait nog steeds uit het zuidwesten en vrij warme lucht aan waardoor ook dinsdag de temperatuur oploopt richting de 12 graden.

Dit blijven wij de de rest van de week ook houden, woensdag 12 graden bij een vrij krachtige wind maar dan is het wel vrijwel droog en zal ook de zon zich laten zien, donderdag is de warmste dag van de week, dan loopt het kwik nog verder op richting de 14, lokaal mogelijk 15 graden doordat de wind draait naar het zuiden, maar dan komen de buien ook terug.

Vrijdag is het met 11 graden weer wat frisser maar nog steeds te warm voor de tijd van het jaar. Ook de nachttemperaturen liggen met 7 tot 11 graden ruimschoots boven normaal.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services