Live Live

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - weinig zon maar wel veel bewolking

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2017 05:08

Het WEEFF weerbericht voor West-Friesland - weinig zon maar wel veel bewolking

WEST-FRIESLAND - De zon zullen wij vandaag maar amper te zien krijgen, de bewolking overheerst en soms valt er ook wat motregen uit dee bewolking maar veel zal het niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige, soms vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 4 graden.

Woensdag en donderdag zijn ook zwaarbewolkte dagen met op donderdag een kans op wat neerslag, Woensdag wordt het 12 graden, donderdag 11 graden. De wind is op woensdag 2BFt en op donderdag 4Bft en waait dan uit het zuiden tot zuidwesten. De nachttemperaturen schommelen op beide dagen rond de 8 á 9 graden.

Vrijdag is een redelijk zonnige dag. De zon zal zich regelmatig van haar beste kant laten zien en de middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten.

Na vrijdag komen de buien terug en gaan wij een periode tegemoet van onstabiel en onbestendig weer. Overdag temperaturen rond de 8 graden in de nachten temperaturen rond de 5 graden. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is overwegend matig 4Bft.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services