Live Live

Het wordt een bewolkte dag vandaag in West-Friesland

Gepubliceerd: Vrijdag 03 november 2017 06:09

Het wordt een bewolkte dag vandaag in West-Friesland

MEDEMBLIK - Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar de zon zal toch ook zo nu en dan te zien zijn. De middagtemperatuur loopt vanmiddag op naar 12 graden bij een zwakke wind uit het zuiden, vannacht draait de wind naar het zuidwesten/westen en neemt toe in kracht. De temperatuur daalt dan naar 8 graden. 

Het weekend verloopt sterk wisselvallig, zaterdag vrij warm met 14 graden waar 11 graden normaal, zonnige perioden maar er gaat ook nu en dan wat neerslag vallen. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuidwesten tot westen. Zondag is het een stuk frisser, de temperatuur komt dan amper meer boven de 10 graden uit, de wind is gedraaid naar het noordwesten en is matig 3Bft. en ook dan valt er zo nu en dan wat neerslag.

De nieuwe week begint goed met veel zonnige perioden, maandag wordt het 11 graden maar daanra gaat de temperatuur toch omlaag, dinsdag mogen we blij zijn dat het 9 graden gaat worden en ook de rest van de week schommelt de temperatuur zo rond de 9 á 10 graden overdag en in de nachten rond de 6 graden maar als het opklaart in de nacht dan daalt de temperatuur nog verder en is vorst aan de grond mogelijk.

Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag sterk toe en gaan we een periode van onstabiel weer tegemoet waarbij elke dag wel wat regen valt en de zon maar weinig te zien zal zijn.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services