Live Live

Kerstmarkt Enkhuizen

vr 21 dec


Kerstmarkt Enkhuizen

ENKHUIZEN - Tijden van weleer herleven tijdens de sfeervolle kerstmarkt in de historische binnenstad van Enkhuizen. De compacte historische binnenstad van Enkhuizen lijkt hiervoor te zijn gemaakt. De vele lichtjes toveren de binnenstad om tot een magisch kerststad.

Op verschillende plaatsen in de Westerstraat kunt u genieten van live optredens van diverse kerstacts. De sfeer, de verlichting van de binnenstad en de bijzondere acts leverden prachtige beelden op. Bij een kerstmarkt horen vanzelfsprekend Kerstkraampjes. Op de kramen treft u kerst gerelateerde koopwaar aan maar ook artikelen voor het winterwonen in of bij huis. En tijdens het rondslenteren op deze kerstmarkt is er natuurlijk tijd genoeg om wat lekkers te eten en te drinken bij de diverse Horeca gelegenheden.
 
Kortom, het is volop genieten van een betoverend mooie kerstsfeer in dit knusse stadje in West-Friesland. De Kerstmarkt wordt in opdracht van Winkelstad Enkhuizen uitgevoerd door Zuiderzeeambachten Enkhuizen en Marktevenementen.
 
Het evenement zal gaan plaatsvinden op vrijdag 21 december vanaf: 14:00 tot 21:00 uur

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services