Live Live

MirandaMania 2018 is wederom een groot succes geworden

Gepubliceerd: Dinsdag 13 maart 2018 13:55

MirandaMania 2018 is wederom een groot succes geworden

MEDEMBLIK - Het weekend begon Vrijdag zoals gewoonlijk met de jeugdspinning voor de groepen 8 van de basisscholen en leerlingen van de sg de Dijk en van het jaar voor het eerst 2 groepen van de RSG Wiringherlant uit Wieringerwerf. Het was weer een prachtig, mooi en positief gezicht hoe de jeugd zich helemaal uitleefde op de spinning fietsen.

De jeugd uit Medemblik hadden samen € 886,00 bij elkaar op gehaald en Wiringherlant had met hun grote tulpen actie € 2100,00.opgehaald. De jeugd heeft zich hierdoor wel weer laten zien dat zij er ook staan als het nodig is "Chapeau"

Zaterdag was de start om 12,00 uur met 120 volle fietsen voor de 4 uur durende grote Spinning Marathon. Een daverend spektakel met tussen door bezinning momenten waar een ieder even een moment voor hem zelf had om even te relativeren waarvoor en voor wie hij op deze fiets zat. Voor heel veel van deze sportievelingen was het dan ook een verademing dat zij hun missie hadden volbracht. Als eindresultaat de voldoening waarvoor zij dit deden. Met een prachtig eindresultaat van maar liefst € 15.710,00 euro.

Direct na afloop ven deze marathon werd er op voorhand al gelijk twee cheques uitgedeeld, een van € 10.000,00 aan de vertegenwoordiger van de Stichting Melanoom die zich inzetten voor Melanoomkanker. En een cheque van € 4000,00 aan de vertegenwoordigers van het Inloophuis van Medemblik. Die zich volledig inzetten met vrijwilligers voor begeleiding van mensen en betrokkenen van familieleden die met deze ziekte te maken hebben.

En als afsluiting van het weekend was er het Mania Muziek Festival.

Met als topper het reünie concert van BREAK. Nou de mannen hadden het nog echt niet verleerd en gingen dan ook helemaal los. Top gedaan mannen. Ook 8PM, Phoenix en Loek Manshanden (Niel Diamond) en niet te vergeten de mannen van PSL (Pieter Ratten) gingen helemaal los met spetterende muziek en licht shows. Het was weer een top avond met heel veel positiviteit.

Wij hopen als organisatie dat iedereen heeft genoten van dit weekend. Met dank aan alle sponsoren, bedrijven, die materiaal en materieel gratis beschikbaar hebben gesteld en niet te vergeten al onze vrijwilligers, waaronder ook de div bands .

Zonder deze mensen zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest

Foto: Pascal van As

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services