Live Live

Mist en zon vandaag in West-Friesland

Gepubliceerd: Donderdag 26 oktober 2017 06:14

Mist en zon vandaag in West-Friesland

WEST-FRIESLAND - De dag begint met lokaal (dichte)mist maar in de loop van de ochtend zal de mist gaan optrekken en vanmiddag zal de zon ook ruimte krijgen om te schijnen. Met 15 graden is het iets boven normaal warm vandaag, normaal is 13 graden, en het blijft vrijwel droog. De wind is matig en waait uit het zuidwesten.

Na vandaag gaat de temperatuur wel naar beneden om in het weekend uit te komen op 12 á 13 graden. Het blijft wel droog en de wind draait naar het noordwesten waardoor frissere lucht naar onze regio wordt aangevoerd. De wind trekt aan naar vrij krachtig en op zondag zelfs krachtig mogelijk hard 7Bft.

Na zondag komen de buien terug, maandag is nog een vrijwel droge dag met geregeld zonnige perioden maar daarna vallen er geregeld buien en zal de zon ook een stuk minder te zien zijn. De temperatuur gaat midden volgende week nog verder naar beneden en komt overdag amper meer boven de 11 graden uit, de nacht temperaturen gaan ook een stuk naar beneden zo richting de 6 á 7 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services