Live Live

Nog even genieten van het zonnetje in West-Friesland

Gepubliceerd: Woensdag 08 november 2017 04:58

Nog even genieten van het zonnetje in West-Friesland

WEST-FRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met bewolking, bewolking die soms hardnekkig kan zijn waardoor de zon een stuk minder te zien zal zijn dan de afgelopen dagen. Met 9 graden in de middag is het net onder normaal. De wind is zwak en waait uit het zuiden tot zuidsoosten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 4 graden en draait de wind naar het westen tot zuidwesten.

Donderdag is de laatste dag waarop nog redelijk wat kans op zonneschijn is, overdag 11 graden, in de nacht naar vrijdag 9 graden en komen de eerste buien al onze regio binnendrijven aangevoerd door de matige soms krachtige wind uit het westen tot noordwesten.

Vanaf vrijdag krijgen wij weer een paar dagen onbestendig weer met weinig zon, veel bewolking waaruit regelmatig een bui gaat vallen. Temperaturen op vrijdag van 12 graden, zaterdag 10 graden en zondag 8 graden. De wind is matig soms vrij krachtig bij vlagen krachtig en waait uit het westen tot noordwesten.

Op de langere termijn blijven wij het onbestendige weer houden, buien en zon zullen elkaar afwisselen, de wind blijft waaien uit het westen soms even draaiend naar het zuidwesten of het noordwesten en deze wind blijft vochtige lucht naar onze regio sturen. Overdag temperaturen dalend naar 7 graden en in de nachten temperaturen van 4 graden met in de vroege ochtend kansn op wat lichte nachtvorst.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services