Live Live

Traditioneel kerstconcert Hoorns Kamerkoor in het Westfries Museum

Gepubliceerd: Donderdag 07 december 2017 04:56

Traditioneel kerstconcert Hoorns Kamerkoor in het Westfries Museum

HOORN - Het jaar 2017 bleek op meerdere fronten een jubileumjaar, niet in de minste plaats het 25-jarig dirigentschap van Arnold Bakker bij het Hoorns Kamerkoor.

Tradities zijn er om te vieren, kerst is daar een heel goed voorbeeld van. En daarbij hoort in Hoorn zo langzamerhand, na ruim 30 jaar, ook het kerstconcert van het Hoorns Kamerkoor.

Op zondag 17 december kunt u zich traditioneel onderdompelen in kerstsferen, tijdens het concert van het Hoorns Kamerkoor, in de schutterijzaal van het Westfries Museum. Het concert wordt twee keer uitgevoerd, om 15.00 en om 16.00 uur.

Hoewel het kerstconcert een traditie is in de concertprogrammering van het Westfries Museum, zijn de concerten van het Hoorns Kamerkoor ieder jaar verschillend en zonder uitzondering intiem en sfeervol. Een traditie om in stand te houden! Dit jaar heeft het Hoorns Kamerkoor onder leiding van Arnold Bakker een mooie mix van oude, moderne, bekende en minder bekende kerstliederen: Jubilate Deo, Once in Royal David’s City en In the Bleak Midwinter. Om ook dit jaar weer traditioneel in de kerststemming te komen!

De toegang tot het concert is gratis voor bezoekers van het Westfries Museum. Maar vraag wel even een kaartje aan de kassa, want vol=vol.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services