Live Live

Vandaag flinke zonnige perioden in West-Friesland

Gepubliceerd: Donderdag 26 oktober 2017 21:35

Vandaag flinke zonnige perioden in West-Friesland

WEST-FRIESLAND  - Vandaag zullen wij de zon regelmatig te zien krijgen maar met een matige tot vrij krachtige wind waaiend uit het noordwesten wordt wel koudere lucht aangevoerd waardoor de temperatuur amper de 14 graden zal gaan halen. In de nacht naar zaterdag trekt de bewolking dicht en kan het soms lichtjes gaan regenen

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag veel bewolking met zo nu en dan wat lichte motregen bij een temperatuur van maximaal 14 graden. De wind is vrij krachtig soms krachtig en waait uit het westen tot noordwesten. Zondag is er meer ruimte voor de zon maar met 12 graden is het wel gedaan met de temperatuur. De wind is krachtig blij vlagen hard 7Bft. In de nacht naar maandag duikt de temperatuur onder de 10 graden.

Kijken we naar de volgende week dan zien wij dat het maandag nog een droge dag is met een temperatuur van maximaal 13 graden bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten, na maandag komen de buien terug en gaat het weer een stuk onstabieler worden. Met 12 á 13 graden is het wel gedaan met de temperatuur.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services