Live Live

Willem Besseling van Cafetaria De Botter: 'de overvaller richtte een pistool op mij'

Gepubliceerd: Vrijdag 01 december 2017 15:11

Willem Besseling van Cafetaria De Botter: 'de overvaller richtte een pistool op mij'

BOVENKARSPEL - Eigenaar Willem Besseling van Cafetaria De Botter is nog steeds van slag na de overval van gisteravond. Twee mannen kwamen zijn zaak in Bovenkarspel binnen en bedreigden Willem en zijn vrouw met wapens.

"Ik kwam om 20.45 uur beneden en toen stormden ineens twee van die grappenmakers naar binnen. Eentje met een pistool en die riep: 'kas, kas, kas open!'", vertelt Besseling aan NH Nieuws. "Eerst dacht ik nog dat het een geintje was van mijn kinderen."

De twee gemaskerde mannen stormden direct door de keuken in en eisten het kasgeld. Ook pakten ze een mes dat op het aanrecht lag en bedreigden de vrouw van Besseling. De daders zijn er met een onbekende hoeveelheid geld vandoor gegaan.

Was te verwachten
"Op het moment dat het gebeurde, was ik zeer kalm. We zitten hier negentien jaar en op een gegeven moment denk je: wanneer zal de eerste overval komen? Nou dat was gisteravond dus'", aldus Besseling.

Er waren geen klanten in het cafetaria op het moment van de overval. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. Desondanks laten Besseling en zijn vrouw zich niet uit het veld slaan. "Ik neem eerst even een frisse douche en daarna gaan we vanmiddag gewoon weer open."

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services