Live Live

Word vrijwilliger bij WEEFF

Gepubliceerd: Zaterdag 03 februari 2018 09:53

WEST-FRIESLAND - De streekomroep WEEFF is een publieke omroep die het vooral moet hebben van vrijwilligers om de omroep draaiende te houden. Inkomsten komen vooral uit de door de rijksoverheid verstrekte subsidie vanuit het omroepbudget.

Dit is net aan voldoende om een omroep als WEEFF draaiende te houden, daarom doen wij juist een beroep op Ú als vrijwilliger.

Wat zoekt WEEFF

1. Redactiemedewerkers die voor een paar uur per dag de redactie bemannen en zorgen dat het nieuws van dat moment wordt uitgewerkt en op de website en kabelkrant komt te staan

2. Producers van radioprogramma’s, deze zorgen ervoor dat er onderwerpen worden voorbereid, mensen naar de studio worden uitgenodigd om over het onderwerp te praten.

3. Correspondenten. WEEFF streeft er na om in elke kern van de zeven gemeenten in West-Friesland die wij bedienen 2 tot 3 correspondenten te hebben. Deze correspondenten zorgen voor het nieuws uit die kern, gaan op bezoek bij een opening, bij een school waar iets gaat gebeuren, gaan naar toneeluitvoeringen, bezoeken een echtpaar die zoveel jaar is getrouwd .. en zelfs de poes die is bevallen van 14 kittens is nieuws..

Via WEEFF krijgt elke vrijwilliger gratis curcussen bij onze nieuwspartner NH Media, het vroegere RTVNH, om zo nog meer affiniteit te krijgen met de media..

Leeftijden tellen niet bij ons en ook mensen met een (lichamelijke) beperking zijn meer dan welkom bij ons en ook al bent u geel/groen/bruin of wat voor huidskleur dan ook, de deur staat wagenwijd open.

Mail naar leo.harlaar@weeff.nl en wordt onderdeel van de gezelligste omroep van Nederland

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services