Live Live

Inhaalwedstrijden centraal in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 26 april 2019 09:17

 Inhaalwedstrijden centraal in Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Deze aflevering van Sport Actueel zal vooral in het teken staan van enkele inhaalduels maar zal er ook ruimschoots aandacht aan de start van de play offs in het zaalvoetbal. Titelverdediger Hovocubo treft in de halve finale promovendus Futsal Apeldoorn terwijl FC Marlène uit Heerhugowaard FC Eindhoven op bezoek krijgt.

Het live blok zal bescheiden zijn maar desondanks hebben enkele aardige wedstrijden uitgekozen. Zo ontvangt Hollandia op eigen veld Hoogeveen. Hollandia staat thans op de 7e plaats maar zou bij winst een plaats kunnen stijgen. In de 4e klasse volgen we twee wedstrijden live. De Valken ontvangt Apollo'68 en beide ploegen zijn nog niet verzekerd van nog een jaar in de 4e klasse dus zal verslaggever Sjaak Ooteman verslag doen van deze degradatiekraker.

In Heerhugowaard speelt KSV op eigen veld tegen St.George. De ploeg uit Spierdijk heeft nog een paar punten nodig om zich veilig te spelen maar KSV, die nog enkele wedstrijden tegoed heeft, heeft de strijd om het kampioenschap nog niet opgegeven en zal alles uit de kast halen om koploper Strandvogels te benaderen. Na de live wedstrijden zetten we alle uitslagen op een rij, gecompleteerd met enkele reacties vanaf de velden.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Foto: Leo Giovannangelo

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services