Live Live

Kou deert Sport Actueel niet

Gepubliceerd: Vrijdag 12 april 2019 15:58

 Kou deert Sport Actueel niet

WESTFRIESLAND - Ondanks het toch wat grillige weer in deze tweede week van april zullen de verslaggevers weer dik aangekleed zitten bij verschillende belangrijke wedstrijden die op de Westfriese voetbalvelden zullen plaats vinden.

Maar voordat het live schakelprogramma aan bod komt zullen de makers eerst de sport van de afgelopen dagen behandelen. Zo speelde De Valken uit Hem donderdagavond een erbarmelijke inhaalwedstrijd en speelde ZVV Zwaag zijn laatste competitiewedstrijd in de Topklasse waarbij het afscheid van verschillende zaalvoetballers centraal stond.

Vanaf 14:00 uur schakelen we langs verschillende Westfriese voetbalvelden. Zo zal Hollandia zich willen rehabiliteren op eigen veld tegen Alcides, strijd Westfrisia nog steeds voor lijfsbehoud en zijn we aanwezig bij de onvervalste derby Westfriezen-Blokkers. Ook de goede reeks van Hauwert'65 blijven we op de voet volgen, probeert VVS'46 in Tuitjehorn broodnodige punten te pakken en volgens we ook de verrichtingen van het enigszins fletse optreden van zowel Always Forward als HSV Sport.

Na 16:00 uur zetten we alle uitslagen op een rij gevolgd door het zaalhandbal waarin Westfriesland/SEW een bikkelharde strijd voert voor handhaving op het hoogste niveau.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services