Live Live

10.000 euro voor Westfriese minimagezinnen dankzij lopers/sponsors Struuntocht

Gepubliceerd: Maandag 25 maart 2019 07:50

10.000 euro voor Westfriese minimagezinnen dankzij lopers/sponsors Struuntocht

ENKHUIZEN – Dankzij de West-Friese Struuntocht die zaterdagavond is gehouden door de straatjes van Enkhuizen is er een bedrag van ruim 10.000 euro opgehaald die ten goede zal komen aan de West-Friese minimagezinnen.

Het geld dat met de tocht is opgehaald zal verdeeld worden onder Stichting Leergeld West-Friesland, Kinderkledingbank Hoorn en Kinderkledingbank Stedebroec. Allemaal instanties die zich bezighouden me hulp aan de minimagezinnen in West-Friesland.

De eerste West-Friese Struuntocht is hierbij een feit, zo’n 550 mensen hebben de moeite genomen om hieraan deel te nemen en om zich door de mooiste straatjes en leukste plekjes van Enkhuizen te worstelen langs plekken waar ze anders nooit gekomen zouden zijn. De organisatie van de tocht was in handen van de serviceclubs Kiwanis West-Friesland, Lions Enkhuizen, Rotary Enkhuizen en het JCI Grootslag. Hoe de route zou lopen is tot het laatste moment geheim gebleven.

De partijen die dit georganiseerd hebben zijn tevreden over het aantal deelnemers en het resultaat en blij dat ook het weer meezat. Het was een mooie droge lenteavond voorzien van een heerlijk lenteweer. Ondanks het succes van deze eerste West-Friese Struuntocht staat er nog niet definitief een tweede editie op het programma. Vooralsnog wordt eerst deze eerste editie geëvalueerd en dan zal er over een tweede editie worden nagedacht. Echter als er een West-Friese stad is die geïnteresseerd is dan horen we dat graag laat voorzitten Henk Driessen weten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services