Live Live

4e muzikale wandeling Zwaagdijk-Oost

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 07:51

4e muzikale wandeling Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST - Op zondagmiddag 2 juni 2019 organiseert Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost voor het 4de achtereenvolgende jaar met veel enthousiasme de jaarlijkse Muzikale Wandeling. Dit zal plaats vinden in een 8-tal tuinen waarin u kunt genieten van kunst en muziek. Dit is voor een ieder vrij toegankelijk. Elk jaar schuiven we een stukje door op Zwaagdijk, om het geheel redelijk compact te houden. Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden vanaf de nieuwbouw van Zwaagdijk-Oost tot aan de Noorderboekert. De nieuwbouw is hierbij inbegrepen.

Voor deze Muzikale Wandeling zijn we op zoek naar diverse bandjes die willen optreden in deze tuinen. Dat mag in alle genres, beginnend of gevorderd, in pop-klassiek-folklore-jazz-hiphop of rap, solo, bandjes, duo’s , etc.Natuurlijk zijn er Westfriesland heel veel mensen die muziek kunnen en willen maken, te denken aan: gevorderde en beginnende bandjes, verschillende soorten koren, muziekscholen, solisten, duo’s, misschien cabaretachtige artiesten, en noem maar op.


Wij willen GRAAG gebruik maken van u! Het liefst natuurlijk zoveel mogelijk gratis, of tegen een kleine vergoeding. De optredens zijn ‘s middags vanaf 13.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren, waarbij een ieder afwisselend een half uur speelt. Wil u uw talenten laten horen?
Oefenen met uw bandje is leuk, maar uw muziek ten gehore brengen op het podium is natuurlijk veel leuker. Lijkt het u leuk om mee te doen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met op onderstaand contactpersoon.

Namens Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost, Gea Hoogland, telefoon 0228-584118 e-mail geahoogland@quicknet.nl

Foto: Pascal van As

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services