Live Live

Aantrekkelijke wedstrijden in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 08 maart 2019 16:48

Aantrekkelijke wedstrijden in Sport Actueel

WESTFRIESLAND – Iedereen gaat weer verder tot de orde van de dag na het carnaval en zo ook de makers van Sport Actueel. Zes voetbalwedstrijden en een handbalpot zullen in de vier uur durende radiouitzending de revue passeren.

Zoals gebruikelijk komen we in het eerste uur terug op de evenementen die vrijdag en zaterdag plaatsvinden. Zo spelen de zaalvoetballers van het Hoornse Hovocubo uit in Egmond tegen de White Stones, zal korfbalvereniging ADOS het enigszins gehavende blazoen willen herstellen in de thuiswedstrijd tegen EKVA en wil SG Westfriesland in eigen huis een sprankelende pot waterpolo laten zien tegen het hoog geklasseerde ZPCH. Tussen al deze beschouwingen schakelen we ook rechtstreeks over naar Wervershoof voor de handbalwedstrijd van de dames van Commandeur/VVW tegen het Purmerendse VIDO.

Na 14:00 uur gaan alle registers weer open voor maar liefst zes voetbalwedstrijden. Hollandia Hoorn ontvangt in het Julianapark MSC, krijgt Spirit’30 HSV Heiloo op bezoek en hebben we de kraker KGB-Grasshoppers vanuit Grootebroek. In Spanbroek zal VVS’46 er hard aan moeten trekken om VVW te verslaan, hoopt HSV Sport op een makkelijke middag tegen hekkensluiter WMC en is Always Forward gastheer voor Kwiek’78.

Na het live voetbal hoort u de eerste reacties vanaf de Westfriese velden met aansluitend alle uitslagen van het zaterdagvoetbal. Gecompleteerd met de uitslagen van de zondagamateurs en het handbaloverzicht zijn er genoeg redenen om ook deze zondagmiddag weer af te stemmen op WEEFF.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services