Live Live

Aantrekkelijke wedstrijden in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 08:56

Aantrekkelijke wedstrijden in Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Maart roert zijn staart dus is het een beetje afwachten welke wedstrijden er al dan niet doorgaan bij de zondagamateurs. Maar naast voetbal heeft Sport Actueel ook altijd ruim aandacht voor andere sporten.

Doordat het een volle uitzending zal worden beginnen we direct om 13:00 uur met verschillende nabeschouwingen. Zo zorgde de dames van Westfriesland/SEW voor een stunt want donderdagavond werd in het bekertoernooi in de slotseconden gewonnen van de reserves van VOC Amsterdam. Hovocubo gaat vrijdagavond wederom de degens kruisen met FC Eindoven. De hoornaren werden uitgeschakeld door de Brabanders in de beker dus naast drie belangrijke wedstrijdpunten staat deze wedstrijd ook in het teken van revanche. Deze wedstrijd zal live te volgen zijn via het YouTube kanaal van zaalvoetbalkenner Leo Giovannangelo en ook via deze website.

Ook blikken we terug op de korfbalwedstrijd Atlantis-ADOS en de waterpolowedstrijd De Rijn-SG Westfriesland. Tussen al deze items door schakelen we live over naar Overijsel voor de nacompetitiewedstrijd Borhave-Westfriesland/SEW. De handbalvrouwen uit Nibbixwoud kennen een moeilijk seizoen en moeten in zes wedstrijden handhaving in de Eredivisie zien te bewerkstelligen. Vanuit Borne een live verslag van de tweede krachtmeting.

Na 14:00 uur natuurlijk ook een keur aan voetbalwedstrijden. Vanuit Assen volgen we de wedstrijd Achilles 1894-Hollandia maar dit staat nog op losse schroeven omdat de ploeg uit Assen de stekker eruit gaat trekken. Verder Westfrisia-ZAP, Kleine Sluis-KGB en Westfriezen-Hauwert'65. Ook aandacht voor Apollo'68-Always Forward, Kwiek'78-HSV Sport en SEW-VVS'46. Na het grote live-blok brengen we enkele commentaren gevolgd door alle uitslagen en het handbaloverzicht completeert deze vier uur durende sportshow.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services