Live Live

Achtklapper Strandvogels tegen Kwiek '78

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 09:25

Achtklapper Strandvogels tegen Kwiek '78

ONDERDIJK – In een tijdsbestek van zo’n vijf minuten in de eerste helft besliste Strandvogels het duel met Kwiek ’78. Tussen de 12e en 18e minuut werd er drie keer gescoord en daarmee was het duel meteen beslist. Van een wedstrijd was daarna geen sprake, maar Strandvogels deed wel wat je in zo’n geval moet doen; aan het doelsaldo werken.

Anders dan vorig seizoen, waarin het de positieve verrassing was, is Kwiek ’78 dit seizoen tot nu toe een staartploeg. Naar verluidt wordt de ploeg regelmatig geteisterd door blessures en als de selectie dan niet al te breed is, kom je in de problemen. De tactiek tegen Strandvogels was vanaf het beginsignaal van scheidsrechter Terband duidelijk, tegenhouden en hopen op een counter.

Maar Strandvogels begon goed aan de wedstrijd en liet geen ruimte voor een counter. Ook dwong het in eerste instantie zelf nog geen kansen af, maar dat was een kwestie van tijd. En soms heb je geen kansen nodig om te scoren, maar kun je het ook doen uit dode spelmomenten, vraag dat maar aan Always Forward.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services