Live Live

Acties gemeentehuis Medemblik voor Serious Request goed voor 1730 euro

Gepubliceerd: Zondag 23 december 2018 09:11

Acties gemeentehuis Medemblik voor Serious Request goed voor 1730 euro

WOGNUM – Vrijdagmorgen rond half negen kwamen 3FM dj’s Sander Hoogenhoorn en Eva Koreman aan bij het gemeentehuis in Wognum. Het laatste stukje naar het gemeentehuis mochten ze van chauffeur Maurice meerijden in een ambulance van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Ze werden bij het gemeentehuis opgewacht door loco-burgemeester Harry Nederpelt en konden rekenen op een warm welkom.

In het gemeentehuis was vrijdag van alles te beleven voor Serious Request, we haalden geld op voor het Rode Kruis, Reanimeren in Nederland. Tijdens de reanimatiemarathon kon iedereen die dat wilde in twee uur leren reanimeren en kreeg na afloop een certificaat. De 60 mensen die deelnamen aan de reanimatiemarathon konden het geleerde meteen in de praktijk brengen. Ambulancemederwerkers Maurice en Nick gaven reanimatiedemonstraties waarbij de cursisten de reanimatie opstartten.

Ondertussen lagen 3FM dj’s lekker te slapen in de pub van het gemeentehuis. Om 20.00 uur zwaaiden we Sander en Eva weer uit met een optreden van BiG GiG en maakte burgemeester Frank Streng de opbrengst van de actie bekend. De reanimatiemarathon heft € 1.730 opgebracht voor het Rode Kruis. Zij gaan het geld besteden aan reanimatiecursussen en AED’s.

Foto: Pascal van As

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services