Live Live

ADOS wint eerste korfbalwedstrijd van het zaalseizoen van GKV

Gepubliceerd: Zondag 25 november 2018 12:52

ADOS wint eerste korfbalwedstrijd van het zaalseizoen van GKV

HOORN - Na een wat wisselvallig verlopen eerste heft van het veldseizoen is het nu tijd voor het zaalseizoen en het Hoornse ADOS zal dit seizoen in de 2e klasse uitkomen waarin het wat constanter wil spelen ten opzichte van de eerste helft van het veldseizoen.

Alle goede bedoelingen ten spijt kwamen er in de openingsfase niet uit voor ADOS want het Haagse GKV wist in de eerste 10 minuten er lustig op los te scoren waardoor ADOS op een 6-0 achterstand kwam. Na deze wake up call begon ADOS zijn eigen spel weer te spelen en boog de achterstand om naar een 8-11 voorsprong.

De ruststand werd 11-12 en na de pauze bleven beide teams behoorlijk gelijk opgaan in de strijd.. ADOS wist nog wel uit te lopen naar een 12-16 voorsprong maar GKV beet goed van zich af en lange tijd bleef het verschil 1 of twee punten, dan weer in het voordeel van ADOS, dan weer voor GKV.

Uiteindelijk in de slotfase gooide Chantal Hulstede twee belangrijke treffers in de korf waardoor de marge weer twee punten in Hoorns voordeel waren en de wedstrijd gewonnen werd met 26-28.

Foto: Ferry Hoks

Na afloop sprak Sport Actueel met Chantal Hulstede die in de slotfase het beslissende gaatje wist te slaan.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services