Live Live

AGSV weet uitsyndroom niet te doorbreken

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 08:08

AGSV weet uitsyndroom niet te doorbreken

AARTSWOUD - Sinds de eerste uitwedstrijd tegen Sint Adelbert heeft AGSV geen punt meer weten te pakken in een uitwedstrijd en vandaag is daar tegen MOC geen verandering in gekomen. MOC, een laagvlieger in onze klasse, speelt een goede periode en heeft juist bijna al zijn thuiswedstrijden weten te winnen. Het resultaat leek dus op voorhand al bepaald, maar achteraf is het altijd wrang om een nederlaag te moeten slikken. En weer moest het anders vandaag. Schorsingen, blessures en weekendjes weg leidde er toe dat weer een andere opstelling moest worden geprobeerd. Het idee was terug te vallen op wat vorig jaar vaak heeft gewerkt, maar het mocht niet baten.

Vanaf het begin was MOC de ploeg die meer liet zien dat ze wilden winnen. Ze waren vel op elke bal en elke tweede bal wisten ze te bemachtigen. AGSV daarentegen was afwachtend, gaf veel ruimte weg en op het moment dat er balbezit was, werd het erg slordig en was dit balbezit snel afgelopen. Met Mark, Jasper, Thomas en Thijs achterin was het constant achter de tegenstander aan rennen en proberen doelpunten te voorkomen. 

Binnen 5 minuten waren er meteen al tot 3 corners. Waar Sverre de eerste nog goed kon pareren, de tweede door MOC werd gemist, was het bij de derde wel raak. Bij de tweede paal kon er vrij worden ingekopt en weer uit een corner stond AGSV al vrij snel achter. MOC bleef doorgaan en Sverre wist een aantal keer erger te voorkomen. AGSV wist weinig te creëren. Voorzetten kwamen niet aan en het eerste echte schot op doel was van Dirk na een half uur spelen, maar mocht het wel een schot genoemd worden? 

Vlak voor rust mocht het geheime wapen aantreden met Jasper kon onvoldoende richting geven aan de door hem genomen vrije trap. Met Jaap op het middenveld probeerde AGSV wel lijn te krijgen in het spel, maar het wilde niet lukken. Kasper moest het vanaf rechts proberen en Jelle had weer zijn eerste wedstrijd sinds weken. Als er dan van een lichtpuntje gesproken kan worden, dan is het wel dat er beweging in de blessures zit. Jelle er alweer 90 minuten bij, Floris kon een half uur spelen en Sjoerd het laatste kwartier.

Na een 1-0 ruststand bleef Jaap in de kleedkamer en kwam René in het veld. Mark ging naast Maarten in de punt en we probeerden meer druk te zetten. Dat leek heel aardig te gaan, maar toch lag er alweer binnen de 5 minuten een bal in ons netje. Vrij vanaf de 16 kon vrij worden ingeschoten en Sverre was weer kansloos. Kort daarna kon gelukkig wel de aansluitingstreffer worden genoteerd. Jelle legt terug op René die de bal goed voorgeeft en Kasper weet het luchtduel met de keeper te winnen en de bal in het doel te krijgen. 

AGSV zet meer aan en gaat over het hele veld 1-op-1 spelen en dat leidt ook tot kansen van MOC. Eén van deze kansen leidt een kwartier voor tijd tot de 3-1 en de wedstrijd lijkt gespeeld. Thomas en René vallen uit met knieblessures en Floris en Sjoerd zijn hun vervangers. 

Met nog een kleine 10 minuten op de klok weet AGSV toch weer de aansluiting te vinden via de mooiste goal van de middag. Mark legt de bal heerlijk klaar voor Thijs die in de verre hoek de 3-2 binnen schiet. AGSV zet nog wel aan en in de laatste minuut lijkt Floris de 3-3 te gaan maken, maar de bal wordt net voor zijn voeten weg gegleden. Het blijft 3-2 en AGSV leidt weer een uitnederlaag.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services