Live Live

ALDI vertrekt uit Venhuizen

Gepubliceerd: Vrijdag 21 december 2018 14:20

ALDI vertrekt uit Venhuizen

VENHUIZEN - Supermarktketen ALDI sluit haar winkel aan het Twijver in Venhuizen en gaat haar nieuwe winkel openen vlakbij het winkelcentrum in Bovenkarspel. De Vomar, huurder van het pand zegt tegen het NHD dat er geen nieuwe supermarkt voor in de plaats gaat komen. Wel gaat de Vomar een stukje groter worden en de overgebleven ruimte zal worden opgevuld door andere middenstanders in zowel de food als nonfood.

De ALDI kwam in 2008 naar Venhuizen toen de LIDL verhuiste naar Grotebroek omdat daar veel van haar klanten vandaan kwamen en nu volgt dus ook de ALDI dezelfde weg als de LIDL 10 jaar geleden heeft gemaakt. 
 
Johan Schipper, de eigenaar van het pand waar ook de Vomar een plekje heeft gevonden vertelt dat hij niets met de verhuur van het pand te maken heeft, ,,Dat is aan de Vomar, die huurt het hele pand," zegt Schipper. 
 
De Vomar laat weten dat zij zelf een stukje erbij pakken om de winkel uit te breiden en dat in de overgebleven ruimtes zowel food als nonfood retailers in. De Vomar laat ook weten dat zij absoluut geen plannen hebben om Venhuizen te verlaten, in tegendeel, de winkel in Venhuizen is volgens de Vomar 1 van hun best presterende supermarkten in Noord-Holland. 

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Verslaggever Bert Putters peilde de stemming onder de klanten van de Aldi over het bericht dat de winkel gaat verdwijnen


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services