Live Live

Allerzielen op Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen

Gepubliceerd: Woensdag 31 oktober 2018 13:28

Allerzielen op Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen

ENKHUIZEN - Iedereen mist of denkt wel eens aan zijn dierbaren die hem zijn ontvallen. Deze dierbaren hebben een speciaal plekje in ons hart en het gedenken van hen die ons zijn ontvallen hoort daarbij. Daarom wordt er op zaterdag 3 november weer een “Allerzielenviering” georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op de gemeentelijke begraafplaats van Enkhuizen.

Op deze bijzondere avond zal de begraafplaats sfeervol ingericht zijn en omdat de kans groot is dat het een koude avond kan worden zijn er koffie, thee, warme chocolademelk en koekjes aanwezig. Bezoekers van deze avond krijgen een graflichtje aangeboden waarmee ze bij het graf van hun dierbare kunnen gedenken.

De begraafplaats zal een soort van ontmoetingsplek zijn voor alle nabestaanden waarbij iedereen van harte welkom is. Ook al heeft u dierbaren die elders begraven liggen, zijn bijgezet of reeds uitgestrooid dan ook bent u van harte welkom.

I.v.m. het beperkte aantal parkeerplekken rondom de begraafplaats zou het fijn zijn als u met die fiets of lopend kunt komen. Zodat de beschikbare parkeerplekken gebruikt kunnen worden door de mensen die slecht ter been zijn en niet anders kunnen.

Deze speciale avond wordt gehouden van 19:00 tot 21:00 en indien u hier nog vragen over heeft kunt u bellen naar 0228 360 170.

Wij wensen u een fijne herdenking van uw nabestaanden toe.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services