Live Live

Always Forward verwelkomt 150-ste stagiaire Maatschappelijke Stage.

Gepubliceerd: Maandag 11 februari 2019 06:55

Always Forward verwelkomt 150-ste stagiaire Maatschappelijke Stage.

HOORN - Alle scholen van het voortgezet onderwijs in Hoorn hebben de Maatschappelijke Stage gecontinueerd, ieder in een eigen vorm. De scholieren krijgen de kans om mee te helpen bij een organisatie of vereniging, kunnen achter de schermen kijken en ervaren wat vrijwilligerswerk is.

Bij voetbalvereniging Always Forward zijn meerdere stage-mogelijkheden. Assisteren bij trainingen, scheidsrechter bij jeugdvoetbalwedstrijden, helpen bij de Accommodatie Medewerkers en mede organiseren bij het grote jeugdvoetbaltoernooi. In een seizoen waren er 2 reporters bij voetbalwedstrijden, jongens met belangstelling voor journalistiek en taal.

De 150-ste stagiaire heeft zich aangemeld. Dit komt op een gemiddelde van 24 stagiaires per seizoen. Uit de evaluaties blijkt een bijna 100 % tevredenheidsscore. Ouders en docenten reageren altijd positief. Vrijwilligerspunt verzorgt de bemiddelingen tussen school en de voetbalclub.

Always Forward is een Erkend Leerbedrijf. Naast de scholen is er samenwerking met het Horizon College, Fiolet Taalschool, de Hogeschool van Amsterdam en de Praktijkschool. Behalve de Maatschappelijke Stagiaires zijn er ook studenten van Sport- en Beroepsopleidingen.

De 150-ste stagiaire: Renate Loos.

Renate is leerling van TABOR college d’Ampte in Hoorn.

Zij is derdejaarsleerling in de sportklas. Renate is bij Always Forward haar stage gestart met het assisteren bij voetbaltrainingen van de JO9-1+2 onder leiding van trainer Eric Beers.

Zaterdag 16 februari om 12 uur wordt Renate in het zonnetje gezet. In aanwezigheid van de projectleiders van de MAS West-Friesland, andere betrokkenen en genodigden.

Van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit feestelijke gebeuren.

strong>Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services