Live Live

Alzheimer café Enkhuizen

di 28 mei


Alzheimer café Enkhuizen

“Blijven deelnemen aan het dagelijks leven”
Er bij blijven horen.
Verenigingsleven, sporten, hobby’s, e.d.

Op dinsdag 28 mei is er in het Alzheimer Café Enkhuizen een bijeenkomst over het thema “Blijven deelnemen aan het dagelijks leven”

 

Hoe kan ik zolang als het gaat mijn dagelijkse dingen nog blijven doen, want ook al heb ik dementie, ik wil er bij blijven horen. Kan ik nog naar de club of vereniging waar ik al zolang lid van ben? Die leuke hobby, misschien samen met iemand die mij helpt, blijven beoefenen?

‘’DemenTalent kan hierbij helpen”

Mevr. Karsten projectleider bij DemenTalent zal op deze avond samen met een ervaringsdeskundige, die als vrijwilliger werkzaam is, vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Je nuttig en gewaardeerd voelen met activiteiten die aansluiten op je ervaring, kwaliteiten en belangstelling.

Gespreksleider deze avond is Joke de Geus. Na de pauze is er gelegenheid om over dit onderwerp vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma duurt van 19.30 tot ca. 21.00 uur.

Pianist Theo Essen verzorgt de muziek.

Plaats: woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad. 

Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (=Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein. Ook kan men op de avond zelf een parkeerkaart krijgen in het Café.

De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Info: Elly de Jong, tel. 0228-562563

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services