Live Live

Alzheimer Café Enkhuizen

Gepubliceerd: Maandag 16 april 2018 11:18

Alzheimer Café Enkhuizen

ENKHUIZEN - Op dinsdag 24april is er in het Alzheimer Café Enkhuizen een bijeenkomst over het thema ‘Kleinkinderen en dementie’.  Voor deze avond is uitgenodigd, Dhr. Mark Haayeman, schrijver van Jeugdboeken, t.v. series en jeugdliedjes. Zijn laatst verschenen boek is Oma mag ik mijn pop terug.

Het boek gaat over Fien en haar oma die steeds meer gaat vergeten. De illustraties in het boek zijn gemaakt door Marius van Dokkum. Gespreksleider deze avond is Joke de Geus.

Voor de pauze vertelt de schrijver over zijn eigen ervaring, toen zijn oma veel begon te vergeten. Hij was toen nog jong en besloot er ooit een boek over te schrijven. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen

Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma duurt van 19.30 tot ca. 21.00 uur. Pianist Dick Grasman verzorgt de muziek. Plaats: woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad.

Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (=Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein. Voor het vergunningsgebied is op de avond zelf een parkeerkaart te krijgen in het Café.

De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Info: Elly de Jong, tel. 0228-562563

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services