Live Live

AV. Hollandia zoekt vrijwilligers voor ‘Fun-in-Athletics’

Gepubliceerd: Maandag 15 oktober 2018 10:39

AV. Hollandia zoekt vrijwilligers voor ‘Fun-in-Athletics’

HOORN – Atletiekvereniging AV Hollandia gaat ook in 2019 ‘Fun-in-Athletics’ organiseren. Fun-in-Athletics is van een lokaal evenement in Hoorn uitgegroeid naar een landelijk evenement waaraan vele duizenden kinderen in heel Nederland aan meedoen.

Afgelopen jaar deden in Hoorn maar liefst 1640 kinderen van de 35 basisscholen in Hoorn mee aan ‘Fun-in-Athletics’. Fun-in-Athletics kent zeven onderdelen: sprint, hoogspringen uit stand, verspringen uit stand, speerwerpen met foamspeer, bal stoten, balanceren en doelwerpen en als laatste het onderdeel estafette.

In de eerste maanden van 2019 wordt voor de 17e keer een ‘Fun-in-Athletics’ in Hoorn georganiseerd voor de basisscholen in Hoorn. In alle sporthallen in Hoorn zal dan gestreden worden op de 7 onderdelen en de winnende school mag dan in maart 2019 naar de finale.

Maar om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er vrijwilligers nodig, veel vrijwilligers en als het jou leuk lijkt om de organisatie te helpen om ook de 17e aflevering van Fun-in-Athletics tot een succes te maken dan ben je meer dan welkom. Het evenement wordt ’s ochtends tussen 9.00 uur en 11.45 uur gehouden voor groep 6 en ’s middags van 12.15 uur tot 14.30 uur voor groep 7.

Het staat je vrij om te kiezen voor de ochtend of voor de middag of voor beide delen van de dag. Opgeven kun je doen bij Simon Laan via sjberglaan@quicknet.nl of even bellen met 06-53742862

Je staat deze dag niet alleen, net zoals in 2017 zullen ook de leerlingen van het D’ Ampte komen meehelpen.


Foto: AV. Hollandia

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services