Live Live

Avond van Ontmoeting 2.0 Hoorn

Gepubliceerd: Dinsdag 25 september 2018 17:36

Avond van Ontmoeting 2.0 Hoorn

HOORN - Na een zeer geslaagde eerste editie in 2017 organiseert stichting Op Roet, in samenwerking met Herberg Hoorn, Fiolet taaltraining en Grand café Turf, op 18 december opnieuw een Avond van Ontmoeting. 100 nieuwkomers en 100 Nederlanders gaan met elkaar in gesprek over alledaagse thema's. Het belooft ook dit jaar weer een heel bijzondere én feestelijke avond te worden.

Kleurrijke smeltkroes

De insteek blijft hetzelfde; een kleurrijke smeltkroes waarbij grenzen verdwijnen en taalbarrières niet bestaan. Geen lezing, niet passief zitten, maar een actieve ontmoeting waar nieuwkomers en Nederlanders van alle leeftijden samenkomen. Benieuwd hoe iemand die inburgert zijn dag doorbrengt? Of hoe het komt dat je ondanks de oorlog in Syrië toch naar Aleppo verlangt? Tijdens de ‘ontmoeting’ kan het zomaar gebeuren dat je er achter komt dat je veel gemeenschappelijks deelt: werk, wonen, familie en dromen.

Je bent van harte welkom!

In voor een bijzondere ontmoeting op 18 december vanaf 19.00 uur in Grand Café Turf. Geef je dan op via: aanmelden.herberg@gmail.com o.v.v. 'Avond van Ontmoeting' .

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services