Live Live

Beslissingen in zicht bij Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 10 mei 2019 08:14

Beslissingen in zicht bij Sport Actueel

WESTFRIESLAND - In de diverse competities beginnen langzamerhand de ontknopingen plaats te vinden waardoor de makers van Sport Actueel hun beste beentje moeten voort zetten om alles te kunnen volgen. Zo is de strijd om de landstitel zaalvoetbal in alle hevigheid losgebarsten maar ook de handbalsters van Westfriesland/SEW spelen hun laatste wedstrijd van dit seizoen terwijl de korfbalploeg van ADOS uit Hoorn nog strijd voor lijfsbehoud op het veld.

Maar zal Sport Actueel deze zondagmiddag ook de beslissing meemaken in de 2e klasse van de zondagamateurs? Het zou zo maar kunnen als De Zouaven thuis van KFC wint en De Spartanen Kolping Boys een pootje ligt. Onze verslaggevers zitten er bovenop, evenals bij de strijd om handhaving in de 3e klasse voor Hauwert'65 en Westfriezen. Hauwert'65 is aan een opmerkelijk goede reeks bezig en heeft nog een paar puntjes nodig voor lijfsbehoud en dat dezelfde geld ook voor de Westfriezen uit Zwaag. Sport Actueel meld zich live vanuit Zwaag en Hauwert en ook in de 4e klasse blijft het spannend want Always Forward blijft nog in de race voor de nacompetitie terwijl HSV Sport daarin is afgehaakt. Beide ploegen spelen volgende week de stadsderby dus is zondagmiddag een goede generale. Na het live voetbal hoort u de eerste commentaren vanaf de velden, gevolgd door de uitslagen van dit weekend. De 4 uur durende radioshow word afgesloten met het handbaloverzicht want daarin is het einde nu ook in zicht voor dit seizoen.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services