Live Live

Bestuursverandering bij v.v. Dindua

Gepubliceerd: Donderdag 02 mei 2019 22:06

Bestuursverandering bij v.v. Dindua

De Enkhuizer voetbal vereniging Dindua laat via hun Facebook pagina weten dat er op 1 mei een verandering heeft plaatsgevonden in het bestuur van de club.

Ex voorzitter Klaas Kruk heeft het voorzitterschap doorgegeven aan de nieuwe generatie in de persoon van Pieter Veenstra, Klaas zal zelf wel actief blijven voor de club als bestuurslid waarbij hij verantwoordelijk zal zijn voor Waling Football en en G-Voetbal.

Met het toetreden van Melvin de Vries, Tim Rood en Pieter Veenstra heeft er een aardige verjonging plaatsgevonden in het bestuur maar nog belangrijker betekent dit dat we er met zeven bestuursleden klaar voor zijn om Dindua verder te ontwikkelen. De introductie van de webshop en nieuwe huisstijl maar ook de Dindua app zijn hier reeds de eerste voorbeelden van.

Overduidelijk zijn er ontwikkelingen welke maken dat de sportclubs en het verenigingsleven het moeilijk hebben en zal gekeken moeten worden naar nieuwe ontwikkelingen welke door Dindua omarmt kunnen worden. Het bestuur roept mensen op om mee te bouwen van de club en kan nog diverse vrijwilligers gebruiken. Op de website van v.v. Dindua staat een actueel overzicht van vacatures waarop belangstellenden kunnen reageren.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services