Live Live

Bijeen voor UITDAGend Enkhuizen, de Uitmarkt van Enkhuizen

Gepubliceerd: Dinsdag 05 februari 2019 23:06

Bijeen voor UITDAGend Enkhuizen, de Uitmarkt van Enkhuizen

ENKHUIZEN - Dinsdagavond 5 februari 2019 stond de deur van de Drommedaris open voor organisatoren, verenigingen, clubs, muzikanten, kunstenaars, acteurs en dansers (professioneel en amateur). Dit in het kader van de eerste bijeenkomst van de Enkhuizer Uitmarkt, UITDAGend Enkhuizen welke zal plaatsvinden op zaterdag 28 september 2019.

Voor dat de markt van start kan gaan zullen diverse organisatoren en coördinatoren actief met elkaar gaan vaststellen wat er zoal komt kijken om deze laatste zaterdag van september tot een succes te maken. Twee jaar geleden konden bezoekers terecht van 13.00-17.00 uur. De opzet voor dit jaar zal naast een middagprogramma ook een ochtend- en een avondprogramma bevatten. Wat kunt u verwachten? Een aanbod van cultuur als ontspanning maar ook educatief voor diverse doelgroepen. Van jong tot oud. Daarnaast geeft het een goede impuls aan de samenleving welke je niet moet uitsluiten.

Omdat de weersomstandigheden twee jaar geleden niet meewerkte zal er dit jaar meer binnen georganiseerd worden. Achter de schermen doet men er alles aan om middels subsidies en fondswerving deze happening mogelijk te maken. Sponsors zijn welkom alsook locaties. Deze hoeven niet per se leeg te zijn.

Wilt u een locatie beschikbaar stellen of geld bijdragen aan UITDAGend Enkhuizen dan kan u contact opnemen met de organisatie via info@uitdagendenkhuizen.nl.

Foto: Jet Rood

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services