Live Live

Bijna 11.000 euro voor Stichting Hartekind, mede dankzij shirt Frenkie de Jong

Gepubliceerd: Vrijdag 03 mei 2019 15:11

Bijna 11.000 euro voor Stichting Hartekind, mede dankzij shirt Frenkie de Jong

De veiling van Marco en Laura Wohlken uit Hoorn heeft maar liefst 10.870 euro opgebracht voor Stichting Hartekind. Eén van de grote trekkers was het door de Ajax-selectie gesigneerde shirt van Frenkie de Jong dat 2500 opleverde.

Marco en Laura zijn enorm blij met het eindresultaat zo laten ze op Facebook weten. "Dit waanzinnige hoge bedrag mogen wij overmaken naar Stichting Hartekind. Wij willen echt iedereen bedanken die heeft laten zien zich betrokken te voelen want wat hebben wij positieve reacties mogen ontvangen. Dank jullie wel!"

Het echtpaar is drie jaar geleden begonnen met het organiseren van een inzamelingsactie voor de stichting, zo schrijft mediapartner NH Nieuws. Hun dochter Inez (5 jaar) is geboren met een hartafwijking, en zij weten wat de Hartekind kan betekenen. Vorig jaar stond de teller op 8.000 euro, en nu gaat er dus 10.000 euro naar de stichting.

Naas het shirt van Frenkie de Jong kon ook nog geboden worden op een golfclinic van Wil Besseling, een diner bij je thuis en twee tickets voor Live in Hoorn.

Bekijk hier ook de reportage die NH Nieuws eerder maakte


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services