Live Live

Burgemeester Opmeer blikt vooruit op een perspectiefvolle duurzame toekomst

Gepubliceerd: Zaterdag 05 januari 2019 07:44

Burgemeester Opmeer blikt vooruit op een perspectiefvolle duurzame toekomst

OPMEER - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Opmeer sprak burgemeester Nijpels tijdens zijn nieuwjaarstoespraak over 2019 waarin hij hoopt dat dit jaar een perspectiefvolle duurzame toekomst voor Opmeer en de rest van de wereld gaat worden.

Trots vertelde de burgemeester over de afgelopen feestdagen die in de gemeente Opmeer rustig zijn verlopen, op een enkel vuurwerkincident na bleef alles beheersbaar. ,,De oproep van de Veiligheidsregio en diverse collega bestuurders omtrent alcoholgebruik bij jongeren heeft succes gehad de eerste resultaten zijn positief," vertelde de burgervader aan de aanwezigen.

Natuurlijk keek de burgemeester ook even terug naar 2018, een jaar waarin binnen de gemeente Opmeer veel projecten tot een einde kwamen. Zo kreeg het jongerencentrum een nieuw interieur, het opzetten van het 'Integrale Kind Centra' waarin de nieuwe scholen in Opmeer een plekje krijgen. Maar ook de komst van de ovonde die eind 2018 officieel werd geopend.

2019 gaat een druk jaar worden volgens de burgemeester, er gaan weer diverse activiteiten worden georganiseert, van kleine klusjes bij de mensen thuis, het begeleiden van nieuwkomers tot Zomer- en Palmpop.

Tot slot wees de burgervader nog op de bijna gereedkoming van de woonwijk Heerenweide en Veken 3 waar prachtige woningen en bedrijven zijn gebouwd, maar dat er niet stil kan worden gezeten bij het zoeken naar nieuwe woningbouwlocaties en daarom er zal gaan worden begonnen met het opstarten van de procedures voor Veken 4.

Foto's: Theo Annes

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services