Live Live

Christelijke gemeente Het Lichtbaken wil in Hoorn op elk adres een kerstboodschap

Gepubliceerd: Dinsdag 18 december 2018 16:46

Christelijke gemeente Het Lichtbaken wil in Hoorn op elk adres een kerstboodschap

HOORN - De Christelijke gemeente Het Lichtbaken in Hoorn heeft voor het derde jaar achtereen het magazine 'Allicht Hoorn' uitgegeven en bij de mensen thuis bezorgd. De kleine Christelijke gemeente wil op deze manier het wonder van Kerst breed bekend maken.

Albert van Bragt, voorganger van Het Lichtbaken: ,,Als gemeente verspreiden wij graag het goede nieuws over Jezus. Doorgaans bereiken wij met onze activiteiten een beperkt aantal mensen. Kerst is een mooie gelegenheid om dat wat grootser aan te pakken. Waarom dan niet in heel de stad? Adverteerders en sponsors stelden ons in staat om een prachtig tijdschrift te realiseren, waarin de kerstboodschap op verschillende manieren wordt vertolkt. Als gemeente hopen wij dat mensen blij worden als zij dit lezen."

Het magazine telt in totaal 32 pagina's waarin wordt ingegaan op de verschillende aspecten van het christelijk geloof. ,,Op de vorige edities werd positief gereageerd’', aldus Van Bragt. ‘Wie het tijdschrift niet heeft ontvangen, kan het aanvragen via: hetlichtbakenhoorn.nl’.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services