Live Live

Co Scholten nieuwe voorzitter van VVS’46

Gepubliceerd: Dinsdag 06 november 2018 17:35

Co Scholten nieuwe voorzitter van VVS’46

SPANBROEK – Anderhalf jaar is er gezocht naar een nieuwe voorzitter door het bestuur van VVS ’46 uit Spanbroek. Rein de Wit heeft 12 jaar lang de voorzittershamer bediend en heeft deze nu doorgegeven aan Co Scholten.

Rein de Wit: “We hebben anderhalf jaar gezocht. Toen we Co benaderd hadden was het voor ons duidelijk om niet verder te zoeken, want hij was volgens het bestuur zeer geschikt.” Dat Scholten geen voetbalman is zegt Rein de Wit niet zoveel. “Ik was ook geen voetbalman, maar ben ook voorzitter geworden.”

Co Scholten blijft maximaal 5 jaar voorzitter. Dat is een duidelijk gegeven en hij zegt zelf echt niet langer te blijven. “Mijn moto is “zeg nooit, nooit” dus ik ben het serieus gaan overwegen of het iets is voor mij. Ik heb me verdiept in de club en de clubcultuur om te kijken of ik daar als voorzitter iets aan kan toevoegen. En na enkele gesprekken met het bestuur die mij ook de ruimte gaven voor nieuwe ontwikkelingen heb ik ja gezegd.” Co Scholten wil wanneer hij stopt als voorzitter een bruisende club achterlaten. Zijn streven is om meer mensen te stimuleren om actief te zijn bij VVS. VVS moet een club zijn waar ruimte is voor meer dan voetbal.
Foto: Nancy Holderbeke

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services