Live Live

Collectanten gezocht voor Geloof, hoop en liefde

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 12:29

Collectanten gezocht voor Geloof, hoop en liefde

ENKHUIZEN – De jaarlijkse collecte voor de Stichting geloof, hoop en liefde begin van komend jaar weer starten. Om hiervoor zoveel mogelijk uit de kast te kunnen halen om anderen te helpen is de stichting daarom nog op zoek naar collectanten.

De jaarlijkse collecte zal plaatsvinden van maandag 4 t/m zaterdag 19 februari en de opbrengst zal ten goede komen aan een naaischool in Kigali en aan een nieuw motorfietsenproject. Om deze projecten te kunnen steunen is er behoefde om te helpen met de lopende kosten van de gebouwen en onderhoud aan het naaimachinepark.

Als er daarna nog budget over is kunnen er gediplomeerden op weg geholpen worden met een eigen naaimachine zodat deze mensen voor zichzelf kunnen beginnen.

In het motorfietsen project worden jongeren getraind om hun rijbewijs te halen, motorfietsen zijn een veel gebruikt vervoersmiddel in Rwanda en die kunnen ze dan huren van de stichting om zelf de weg op te gaan en mensen te vervoeren. Hiermee kan dan weer geld verdiend worden dat gebruikt kan worden om het gezin te onderhouden of familie te helpen.

Collectanten die interesse hebben om hun steentje bij te dragen voor het goede doel dienen minimaal 14 jaar oud te zijn en kunnen contact opnemen met Peter Gatete door te mailen naar geloofhoopenliederwanda@yahoo.com of door te bellen naar 06-29649318. Voor iedereen die zich inzet als collectant ligt er een leuk presentje klaar uit het land waarvoor gecollecteerd zal worden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services