Live Live

Conference Javier Guzman in de Drom Enkhuizen

Gepubliceerd: Zondag 30 september 2018 08:51

Conference Javier Guzman in de Drom Enkhuizen

ENKHUIZEN - De bekende Nederlandse cabaretier Javier Guzman komt op vrijdag 12 oktober zijn Sinterklaasconference “Lief en Laf” in de Drommedaris spelen. Dit is reeds de zesde keer dat Javier zijn Sinterklaas conference maakt, Speciaal rond de dagen van pakjesavond 5 december neemt hij het jaar met je door. Wie is er goed en wie is er stout geweest? Is er nog steeds discussie rond zwarte piet? Tijdens deze conference neemt Javier op geheel eigen wijze het nieuws van afgelopen jaar met je door.

De cabaretvoorstellingen van Javier zijn sarcastisch, vlijmscherp en altijd geënt op het nieuws. Hij haalt onderwerpen aan die hem irriteren en frustreren en is hierbij niet bang voor een flinke dosis zelfspot. Kortom, als u een avond onbelemmerd wilt lachen over alle onderwerpen die er dit keer weer op de korrel worden genomen meld u dan snel aan om erbij te zijn. Vanwege de grote populariteit die Javier Guzman geniet is de kans groot dat de twee voorstellingen die beide gegeven worden op 12 oktober snel zijn uitverkocht.

De aanvang van de eerste voorstelling is om 19:00 en de tweede voorstelling zal aanvangen om 21:00. De prijs van een ticket voor een avond vol humor is € 17,50. Voor meer informatie kunt u op de website van de Drom kijken.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services