Live Live

Dagvoorziening de Huiskamer gaat verhuizen

Gepubliceerd: Woensdag 05 december 2018 14:59

Dagvoorziening de Huiskamer gaat verhuizen

ENKHUIZEN – De huiskamer van Enkhuizen is een voorziening voor mensen die zelfstandig wonen en voor wie het van belang is om een paar dagen en/of dagdelen van de week samen met anderen activiteiten te ondernemen.

De huiskamer van Enkhuizen is vijf jaar geleden gestart met het aanbieden van dagbesteding aan kwetsbare ouderen, door te grote toename van cliënten is nu de tijd aangebroken om te verhuizen naar een andere locatie. De nieuwe locatie aan de Westerstraat 65 biedt nog betere en uitgebreidere mogelijkheden en beschikt over een prachtige tuin. Het ligt in de planning om op 3 janurari 2019 de opening te verrichten.

Het nieuwe pand wordt opgedeeld in aantal verschillende gedeeltes, in het voorportaal zal een mooie winkel komen waar zelfgemaakte spullen verkocht worden. Het middengedeelte van het pand zal gebruikt worden om arbeid te verrichten d.m.v. houtbewerking voor de cliënten die hier behoefte aan hebben en het achterste gedeelte zal kleinschalige dagbesteding geboden worden zoals dat nu ook het geval is aan de Zuiderkerkstraat.

Op de eerste en tweede etage is er ruimte om te rusten en de tuin zal worden voorzien van een verblijf voor kleine dieren en een moestuin. Meer informatie kunt u vinden op www.dehuiskamervanenkhuizen.nl.


Foto: Wim Langbroek

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services