Live Live

Dalfsen te sterk voor handbaldames Westfriesland SEW

Gepubliceerd: Maandag 24 september 2018 08:31

Dalfsen te sterk voor handbaldames Westfriesland SEW

WOGNUM – Zaterdagavond stond dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd voor de boeg. De tegenstander van deze avond, titelkandidaat Dalfsen. Afgelopen week hebben we de leerpunten van de wedstrijd tegen Borhave opgepakt, om wedstrijd een betere wedstrijd neer te zetten.

Een verslag van Westfriesland SEW

Het doel van deze wedstrijd was om niet naar het scorebord te kijken, maar met een goed gevoel van het veld af te lopen en beter te spelen dan vorige week.

We begonnen in de eerste minuut met een penalty die werd benut door Riejanne. Na een iets rommelige fase waardoor Dalfsen uitloopt na 1-3, komen we door doelpunten van Riejanne en Sarah op 3-3. Na een fase waarin we goed bijblijven loopt Dalfsen iets uit naar een ruststand van 10-15.

De tweede helft begon Dalfsen met 2 doelpunten. Na 10 minuten maakt Sarah het eerste doelpunt van de tweede helft. Daarna scoren Nanda, Manon, Riejanne en Amber Roosendaal wat de stand 14-21 maakt.
Amber was zeer alert bij een inworp en wist de keepster te verschalken vanaf de zijlijn. Door het goede keeperswerk van Myrthe kon Dalfsen het net maar moeilijk bereiken. De laatste 10 minuten scoort Dalfsen nog 2 keer wat resulteert in een eindstand van 15-25.

Doelpunten: Sarah 5, Riejanne 3, Manon 2, Maud 1, Amber R 1, Joyce 1, Amber L 1 en Nanda 1

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services