Live Live

Dankzij dikke sokken en wollen mutsen zes live wedstrijden bij Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 08:09

Dankzij dikke sokken en wollen mutsen zes live wedstrijden bij Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Ook op deze koude zondagmiddag 25 november zullen de medewerkers vanaf 13:00 uur weer een goed gevuld sportprogramma op de zender brengen met in het eerste uur verschillende sportactiviteiten die op vrijdag en zaterdag zullen plaats vinden. Uiteraard veel zaalvoetbal want zowel Hovocubo als ’t Veerhuys spelen dit weekend topwedstrijden. Hovocubo zal dit in en tegen Apeldoorn doen terwijl ’t Veerhuys in eigen huis De Leekster Eagles uit Het Hoge Noorden op bezoek krijgt. De korfbalploeg van het Hoornse ADOS heeft na enkele weken van voorbereiding zaterdag de eerste zaalwedstrijd in Den Haag tegen GKV en de waterpoloploeg van SG Westfriesland ontvangt De Reuring uit Langendijk.

Vanaf 14:00 uur zal presentator Leo Giovannangelo maar liefst 6 wedstrijden annonceren want Hollandia speelt thuis tegen Fortuna Wormerveer. Coach Charles van Altena liet deze week weten dat hij na 4 seizoenen afscheid zal nemen van de Hoornaren maar wil dit doen met een hoge klassering in de competitie. In de 2e klase volgen we 2 wedstrijden want De Spartanen spelen thuis tegen Westfrisia terwijl in de Zaanstreek KFC-De Zouaven word gespeeld. VVW, 3e klasser, ontvangt Vios Warmenhuizen en in de 4e klasse houden we u op de hoogte van Woudia-HSV Sport en Victoria Obdam-Always Forward. Na deze wedstrijden, waarbij we enkele commentaren zullen brengen, lepelen we alle uitslagen van dit weekend op en sluiten de uitzending af met het nodige aan zaalhandbal.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services