Live Live

De eerste ontknopingen in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 22 maart 2019 13:21

De  eerste ontknopingen in Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Langzamerhand beginnen de eerste ontknopingen in de verschillende competities en Sport Actueel zit er dan ook bovenop. Titels, periodetitels maar ook teleurstellingen en zeperds, de makers proberen alles in de gaten de houden.

Zo kunnen we waarschijnlijk in verschillende zaalvoetbalcompetities de eerste kampioenen verwelkomen want in de Hoofdklasse spelen De Wognum Nicols in en tegen Volendam en bij winst promoveert de ploeg van Lex Marcus naar de Topklasse. Ook in de Eerste Divisie A is een feestje aanstaande want 't Veerhuys uit Hoorn speelde een nagenoeg onberispelijk seizoen en kan bij winst op de reserves van FC Marlène de champagne ontkurken en terugkeren naar de Eredivisie. De korfbalploeg van ADOS Hoorn zullen zaterdagmiddag bij winst gehandhaafd blijven voor de Tweede Klasse terwijl het waterpoloteam van SG Westfriesland in eigen bad voor eerherstel gaan tegen Alkmade nadat er vorige week onnodig punten werden gemorst.

Na 14:00 uur is het weer hard werken voor de technische crew want we houden u op de hoogte van maar liefst zes wedstrijden. Hauwert'65 is aan een opmerkelijke goede reeks in de strijd voor handhaving en ontvangen Hugo Boys. Vanuit Grootebroek brengen wij de derby Zouaven-Westfrisia en vanuit Nibbixwoud het pikante duel tussen SEW en Grasshoppers. VVS'46 ontvangt op eigen veld KGB en zal moeten winnen om niet in de gevarenzone terecht te komen terwijl Always Forward thuis aan het doelsaldo kan werken tegen het puntloze WMC. HSV Sport speelt in Zwaag het zware duel tegen de nummer twee Dynamo uit Ursem.

Na het live voetbal verzamelen we enkele commentaren, gevolgd door de uitslagen van dit weekend en afsluitend brengen wij u de laatste stand van zaken in de verschillende handbalcompetities.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services