Live Live

De Harinnghoppers vieren prinsenbal

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 06:52

De Harinnghoppers vieren prinsenbal

Enkhuizen – Zaterdag 9 februari organiseren de Haringhoppers het Prinsenbal. Het is normaal in de carnavalswereld dat de Prins verenigingen uitnodigt om kennis te maken en samen een feestje te vieren. A.s. zaterdag gaat Prins Vicinus voorop in de polonaise en laat verenigingen uit Zwaag, Purmerend en Middenmeer zien hoe wij in Enkhuizen Carnaval vieren.

 


Michael Nobbe verzorgt de muziek en uiteraard zijn de Blaaskaken ook van de partij dus het wordt zonder twijfel een heel gezellige avond! Om 21.00 uur begint het feest in de Nieuwe Doelen en niet alleen de verenigingen, maar ook jij bent welkom. De entree is gratis. En vergeet vooral niet het échte Carnavalsfeest op zaterdag 2 maart in je agenda te zetten. Dan is de Nieuwe Doelen één grote hossende massa. Jong en oud is welkom, want Carnaval vieren doe je samen.

Bernard Karsten en Miles Leeuw zetten de Nieuwe Doelen op zijn kop met hun zeer uitgebreide feestrepertoire. Als Bernard begint met zingen is het feest en dat houdt de hele avond niet meer op. Op 2 maart is iedereen vanaf 16 jaar welkom in de Nieuwe Doelen vanaf 21.00 uur. De entree op 2 maart is € 10,00.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services