Live Live

De jaarlijkse Veiling van Obdam

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 14:53

De jaarlijkse Veiling van Obdam

OBDAM - Vrijdagavond 9 november 2018, is er weer de jaarlijkse Veiling van Obdam. Het is in De Brink en begint om 20.00 uur. Zal het weer net zo’n mooie avond worden als afgelopen jaar? Enorm gezellig, een volle zaal en een mooie opbrengst. Als we naar de binnengebrachte kavels kijken nou dan zit dat wel goed.

Want ja, er zijn weer heel veel prachtige koopjes binnen gebracht door de bedrijven, de verenigingen en de inwoners van Obdam. Zeker is dat er voor iedereen wat tussen zit. Om er een paar uit te pikken:
Workshops van diverse aard, van muziekles en dirigeren tot visclinics, tractor rijden, tapas maken, hardlooptraining en nog veel meer.
Vip-behandelingen bij de voetbal, biljarten, de avondvierdaagse en bij nog zoveel kavels.
Lekker eten wordt ook grif aangeboden. Zo zijn er smaak-vermaak arrangementen, walking dinner, barbecue-kavels, pondjes paling, kaaswijnpakketten, luxe broodpakketten en veel meer.
Leuke, goed verzorgde spelletjesavonden, waaronder Keezen en klaverjassen.
Excursies naar bedrijven zoals agriport en b.v. ‘In het donker gezien’.
Theater en toneelvoorstellingen, concerten.
Allerlei diensten zoals Sinterklaas en zwartepieten bezoek, meerdere uurtjes trekkeren en een taxirit,
Er worden zelfs vakantiehuisjes in het buitenland aangeboden en als u zin heeft in een boottochtje, ook dat kan.
Daarnaast worden er veel spullen van goede kwaliteit aangeboden. Dit is lang niet volledig, want er zijn wel zo’n 400 kavels te veilen.

Ieder jaar delen er 2 verenigingen mee in de veiling. Dit jaar zijn dat Muziekvereniging Muzieklust en Tafeltennisvereniging De Victors. Ze helpen mee met hand en spandiensten, bieden mooie kavels aan en halen als dank daarvoor een groter deel van de opbrengst binnen. We zijn er heel blij mee. Maar ook de andere verenigingen delen mee, want ze ontvangen een percentage van de opbrengst van hun kavels.
Belangrijk is ook dat onze twee monumentale kerken delen in de opbrengst. Hiermee worden ze in goede bouwkundige staat gehouden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services